Positiivista muutosta ilmassa

18.11.2018

Kosmetologin opinnot ovat loppupuolella, innolla odotan uutta työtäni ihmisten parissa.  Kiitän ihania asiakkaitani ja yhteistyö kotistudioni jälkeen jatkuu uusissa tiloissa.. keväämmällä. Ihan mahtavaa huomata että meillä kaikilla on ihan sama halu tulla joksikin paremmaksi: terveemmäksi, viisaammaksi ja kauniimmaksi. 

Marraskuu on rauhoittumisen ja itsetutkiskelun aikaa. Edessä on ihana joulu ja sen jälkeen uusi parempi vuosi meille kaikille. Nyt on aika jolloin on hyvä satsata omaan terveyteen ja sisäiseen hyvinvointiin koska pimeys ei tee kellekkään hyvää, ( Kynttilöitä, kynttilöitä, kynttilöitä!)  Ulkoiset asiat ovat yhtä tärkeitä henkisen tasapainon kanssa, koko paketti on tuolloin kasassa ja vahvistaa meitä tulevaan mitä ikinä sitten tapahtuukaan... Kysymys ei ole omahyväisyydestä, ostamisesta tai hetkellisestä ilosta muiden asettamien vaatimusten mukaan, kysymys on omasta halusta jalostua parempaan, olla itselle hyvä koska aika joskus loppuu!

Minä todellakin jalostuin tänään kun sain olla läsnä anoppini tädin 91- vuotis synttäreillä, ihan mahtava ilopilleri ja kunnioitettava persoona. Avoimella ja positiivisella elämän katsomuksellaan mykistää kaikki mennen tullen, kunpa pääsisi joskus samaan..